Listing 1 - 10 of 308 | << page >> |
Sort by
|
Choose an application
Veterinary Guide to Animal Breeds offers a comprehensive reference for accurately recognizing small animal, exotic, and large animal breeds, with color photographs to aid in identification and important information for delivering veterinary care. Provides a reliable, veterinary-based guide to accurately recognizing breeds Covers small, large, and exotic animal breeds Emphasizes information targeted at daily veterinary practice Presents full-color photographs for comparison and identification Includes access to a companion website offering teaching materials, including worksheets and teaching PowerPointsContents: Breeding & identification of: Dogs, Cats, Rabbits, Guinea Pigs, Pocket Pets, Avians, Reptile Species, Amphibian Species, Cattle, Equines, Swines, Sheeps, Goats, Poultry, Alternative Production Animals
Animals --- Animaux --- Identification.
Choose an application
Animal Welfare --- Animal Husbandry --- Élevage. --- Animaux --- Protection. --- Animaux, Bien-être des --- Animaux, Traitement des --- Bien-être animal --- Cause animale --- Protection des animaux --- Traitement des animaux --- Animaux de travail --- Animaux errants --- Animaux maltraités --- Mouvements anticorrida --- Soins aux animaux malades --- Vivisection --- Mouvements pour la défense des droits des animaux --- Assurance-santé pour animaux familiers --- Enrichissement de l'environnement des animaux --- Oiseaux --- Sécurité routière et animaux --- Nature --- Animal Husbandries --- Husbandries, Animal --- Husbandry, Animal --- Animal Cruelty --- Cruelty, Animal --- Welfare, Animal --- Animal Use Alternatives --- Euthanasia, Animal --- Conservation --- Conservation des ressources --- Droits --- Sauvetage --- Protection
Choose an application
Animaux domestiques --- Huisdieren --- muizen --- huisdieren --- 636.94 --- Muizen
Choose an application
Animaux domestiques --- Huisdieren --- konijnen --- huisdieren --- knaagdieren --- Animal husbandry
Choose an application
Animal sacrifice has been critical to the study of ancient Mediterranean religions since the 18th century. Two leading views on sacrifice have dominated the subject: the psychological approach of Walter Burkert and the sociological one by Jean-Pierre Vernant and Marcel Detienne. These two perspectives have argued that the main feature of sacrifice is allaying feelings of guilt at the slaughter of sacrificial animals. Naiden redresses the omission of these salient features to show that animal sacrifice is an attempt to make contact with a divine being, and that it is so important for the worshippers that it becomes subject to regulations of unequaled extent and complexity.
Sacrifice d'animaux --- Animal sacrifice --- Greece --- Rome --- Religion. --- Sacrifice
Choose an application
Si les animaux ont bien une histoire, ce domaine de la recherche historique demeure encore aujourd’hui peu exploré. Dans le cadre du C.R.Hi.S.M. et des journées scientifiques du Pôle Européen (Montpellier), Marie-Claude Marandet s’est entourée d’une équipe pluridisciplinaire de chercheurs pour lever un pan du voile qui recouvre ce sujet essentiel pour la compréhension du passé. En diversifiant les points de vue et en privilégiant une approche diachronique, cet ouvrage témoigne de la fécondité de cet objet d’investigation à part entière qu’est l’animal. Au travers de 10 contributions, de nombreux éclairages inédits sont ainsi offerts au lecteur. Il semble que l’on gère très tôt les ressources animales : ainsi, l’augmentation de la taille des bovins au XIIIe siècle, notée par les archéozoologues, peut s’expliquer par de possibles échanges commerciaux apportant des animaux plus grands, mais aussi par une transformation des animaux locaux, obtenue, par exemple, par une reproduction plus tardive des femelles. Le bétail apparait dans les textes normatifs comme destructeur potentiel de récoltes : on lui interdit une partie du finage et, même, à Toulouse, au XVIIIe siècle, les propriétaires de chiens doivent les tenir attaches au temps des vendanges pour empêcher qu’ils n’aillent dans les vignes manger les raisins. L’animal est, très tôt, considère comme une source de pollution, de maladies, on insiste sur les nuisances, les accidents liés à sa présence et on interdit même parfois l’élevage familial. Des coutumes du XIIIe siècle règlementent la qualité des viandes et abats proposes sur les marches, sujet toujours d’actualité.
Choose an application
Biodiversity --- Biology --- Animals --- Biologie --- Biodiversit --- Animaux --- Classification --- Classification --- Classification --- Classification
Choose an application
Veterinary medicine --- Animals --- Animal Diseases --- Médecine vétérinaire --- Animaux --- Diseases. --- Maladies.
Choose an application
Laboratory animals --- Animal experimentation --- Animaux de laboratoire --- Expérimentation animale
Choose an application
Biologie --- Biodiversité --- Animaux --- Biodiversity --- Biology --- Animals --- Classification --- Classification --- Classification --- Classification
Listing 1 - 10 of 308 | << page >> |
Sort by
|